Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων»

Θεατρική παράσταση για παιδιά στο θέατρο Αθήναιον

ΠΑΡΑΤΑΣΗ….!!!

Σάββατο 23, ώρα 15:00 – Κυριακή 24 Μαΐου, ώρα: 12:00

Ο κύριος ΚΙΧ, ενθουσίασε τα παιδιά (και τους γονείς) της Θεσσαλονίκης…!!!

Δεν θα τον αφήναμε να «φύγει» έτσι απλά…!!! Τον πείσαμε λοιπόν, να κουβαλήσει για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, το Μυστικό κουτί των Ήχων στην Θεσσαλονίκη..!!!

Για δύο ακόμα παραστάσεις, η παράσταση που μάγεψε τα παιδιά, συνεχίζεται στο Θέατρο Αθήναιον!

«Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων».

Από την ομάδα Κοπέρνικος.

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά (παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.α.), ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει για τρεις μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασ. Ολγας 35), την παράσταση: «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων».

«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

Ο βραβευμένος με Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 200 παραστάσεων για δυο συνεχείς χρονιές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με πάνω από 20.000 θεατές να την έχουν παρακολουθήσει στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπου περιόδευσε (Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Ρόδος, Λευκάδα, Πάρος, Νάξος κ.α.) παρουσιάζουν την παράστασή τους στο “Αθήναιον”.

KIX

Η ευρηματική αυτή παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ χρησιμοποιεί μοναδικά τη θεατρική αφήγηση με τη σωματική παντομίμα όπου, σε συνδυασμό με τους προηχογρα-φημένους ήχους, δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά διακρίνουν τα μουσικά ηχοχρώματα και ωθούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και να νικήσει τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Πάντα με βασικά της υλικά το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, η παράσταση αυτή υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς, αλλά και μεγάλους.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Άγγελος Αγγέλου & Φοίβος Συμεωνίδης (β’ διανομή)
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος
Κίνηση: Λευτέρης Ελευθερίου
Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
Video: Χρήστος Μασσαλάς

Παραστάσεις: Σάββατο 23 Μαΐου, ώρα 15:00 – Κυριακή 24 Μαΐου, ώρα 12:00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 8 ευρώ μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι – τρίτεκνοι, οικογένειες 4 ατόμων)

Ηλικίες: 2,5 – 10 ετών

Διάρκεια: 1 ώρα χωρίς διάλειμμα

Κρατήσεις θέσεων: 2310.832060

 

Share this Story

Προτείνουμε επίσης

Ακολουθήστε μας

Πρόσφατα Νέα

Instagram