Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες – Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’.

«Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες – Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’.» Από την ομάδα ΕπίPlay.

Από τις 24 Απριλίου και μόνο για 3 παραστάσεις. 

Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη! Ακόμα κι αν είσαι ένας ακαταμάχητος υπερ-ήρωας, χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη. Κυρίως όταν αυτή η πόλη είναι η Μπόχαμ Σίτυ! Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» επιτέλους στην Θεσσαλονίκη! Ξεδιπλώνουν τις περιπέτειές τους στην σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον, σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει. Το μυστικό τους σχέδιο: επτασφράγιστο και δε θα τους πάρετε κουβέντα!

Γιατί οι συγκεκριμένοι ήρωες, σ’ αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του μυαλού, ακολούθησαν άγνωστες διαδρομές, που ξεκινούν από σκοτεινές αίθουσες του βωβού κινηματογράφου, «κρύφτηκαν» χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους με το σώμα τους και την τεχνική της παντομίμας – που θυμίζει έντονα Marcel Marceau – για να προσφέρουν μια απολαυστική κωμωδία δράσης χωρίς προηγούμενο.
Η ομάδα επίPlay, που ζωντάνεψε την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ OFF ATHENS 2014, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και στο θέατρο Επί Κολωνώ, παρασύροντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία, δημιουργεί μια δική της γλώσσα θεατρικής έκφρασης, μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού. H πρωτότυπη μουσική, ως «τέταρτος περφόρμερ», δίνει τον τόνο σε μια άσκηση συγχρονισμού, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της. Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες. Μια «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δράσης» απλά ακαταμάχητη, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή 24 & Σαββάτο 25 Απριλίου στις 21:15 και Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:15

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ (Γενική είσοδος)
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Συντελεστές:
Σύλληψη: Ομάδα ΕπίPlay, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαϊτης,
Μουσική: Νίκος Τσέκος, Κοστούμια: Luca Casanova
Παίζουν: Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρίνα Κουτρούμπα, Αυγουστίνος Κούμουλος

Επίσημος δικτυακός τόπος παράστασης: epiplay.gr

Share this Story

Προτείνουμε επίσης

Πληροφορίες Θέατρο Αθήναιον

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη ΤΚ. 54641

Τηλέφωνο: 2310 832060

Γενικές Πληροφορίες: [email protected]

Ταμείο: [email protected]